Spoštovani starši,

vse učbenike iz učbeniškega sklada si lahko učenci brezplačno izposodijo v šoli. Prejeli jih bodo v šolski knjižnici v prvih dneh novega šolskega leta. V kolikor si kdo ne želi izposoditi učbenikov iz učbeniškega sklada, naj o tem obvesti skrbnico učbeniškega sklada Nino Čeh na e-naslov: nina.ceh@os-destrnik-tv.si

Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenik/komplet izposojenih učbenikov vrniti v šolsko knjižnico. Seznam učbenikov, ki jih bodo učenci uporabljali v šolskem letu 2024/25,  najdete na povezavi:

https://osdestrniktv.splet.arnes.si/files/2024/06/UCBENIKI_24_25.pdf

Vse delovne zvezke, šolske potrebščine in ostala gradiva za učence od 4. do 9. razreda kupite starši. Komplet delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda financira Ministrstvo za izobraževanje in jih bodo učenci prejeli prvi dan pouka, ostale šolske potrebščine, zapisane na seznamu potrebščin, kupite starši sami.

Nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki jih učenci potrebujejo, je prepuščen vaši izbiri. Seznam delovnih zvezkov in potrebščin, ki jih bodo učenci potrebovali v šolskem letu 2024/25,  najdete na povezavi:

https://osdestrniktv.splet.arnes.si/files/2024/06/DZ_potrebscine_20224_25.pdf

Lahko izberete katero izmed ponudb, ki so jih za vas pripravile različne založbe oziroma knjigarne (povezave so dodane spodaj) ali pa se odločite za nakup kjerkoli drugje.

Ponudniki:
Kopija-nova